Welcome To Arissha Sofea Blog..Its Time For Story..

Halaman

Khamis, 28 Julai 2011

Di Sebalik Tabir Filem Titanic!!


Hye semua..malam ni juz nak share kat uolls semua beberapa gambar di sebalik tabir filem Titanic yang berjaya mendapat kutipan tertinggi pada satu masa dahulu. Mesti ramai yang tertanya-tanya macam mana adegan-adegan dalam filem itu dibuat. Jom review satu persatu-satu gambar di bawah dan anda akan mengetahui rahsianya!!

(Poster Filem Titanic)

(Adegan yang dilakukan dalam studio jer sebenarnya)

 (Air ni tak sejuk pun)

(Salah satu scene dimana kapal nak tenggelam)

(I love u, u love me)

(lol replika kapal kecik jer rupanya)

(Eleh, tak ada laut pun kat bawah tu)

Thanks for reading..=)











11 comments:

saiazuan on 28 Julai 2011 11:53 PTG berkata...

the best.. diorng taun 97 leh wt ctr mcm ni.. kte 2011 bru leh wt merong tp gagal gk saingi dirang

Night Walker on 28 Julai 2011 11:56 PTG berkata...

ha3..hbis tertipu kita smua...=.=

btw salam ziarah...jmput2x ar dtg bertndg ke blog saya..
http://h2o007.blogspot.com/

Night Walker on 28 Julai 2011 11:56 PTG berkata...

but its still one of the great love movies...

Nizam Ijam on 29 Julai 2011 12:25 PG berkata...

aku baru nak buat..ko da sapu..haha

ntcm von misteriusha on 29 Julai 2011 12:44 PG berkata...

style giler kan..
tertipu gua haha *malu*

Tuan Punye Blog on 29 Julai 2011 12:53 PG berkata...

Ceh...kecik je kapal 2 upenye

Najlaa 'Aqilah on 29 Julai 2011 10:20 PG berkata...

interesting! the all time favourite movie :)

Aireen Izati on 29 Julai 2011 5:00 PTG berkata...

tgk la teknology filem omputeh dulu dgn skrg.. lau tgk filem mcm real kan. kite bile la nak dpt teknology cm dieorg neh... :)

Tapak Kaki on 30 Julai 2011 1:41 PTG berkata...

pandai betul mereka 'berlakon'..

NamaSayaAmmar on 3 Ogos 2011 4:55 PTG berkata...

haha! cool~

Farah Ezzaty on 17 Ogos 2011 9:03 PTG berkata...

ish...tipo..br thu rupenya mcm gini...thanks..

Catat Ulasan

Klik kalau nak tengok

Catatan Popular

 

Pelawat

pink teddy

pink teddy

Terima Kasih dari : Arissha Sofea Story Teller