Welcome To Arissha Sofea Blog..Its Time For Story..

Halaman

Isnin, 11 Julai 2011

Fashion Heliza Helmi


Assalamualaikum dan hye semua..selamat malam..malam ni tiba-tiba je rasa nak buat entry tentang fashion zaman kini. Walau pun saya ni bukan lah budak jurusan fashion designer tetapi malam ni nak share dengan uolls semua macam mana fashion yang saya minati.

Heliza Helmi..siapa yang tak kenal dengan penyanyi dan pelakon yang bermata bulat dan comel ini. 

Kalau kita tengok sekarang ni Heliza berfashion sangatlah menutup aurat. Walaupun nampak pelik tetapi cantik dan unik. 
Saya puji cara dan gaya Heliza yang sopan dan memakai tudung labuh sehingga menutup bahagian dada. Memang nampak ayu dan sedap mata memandang.

Amacam??ayu tak??Kalau dah perempuan tengok pun dahcakap cantik dan ayu apa lagi lelaki kan??Kalau uolls perasan yang Heliza memakai stokin kaki..bagus bagus..
Style Heliza yang ala-ala memakai kimono Jepun..So Sweet..mana nak dapat pakaian macam ni yer??

Bagi wanita-wanita di luar sana yang nak bergaya dan berfashion boleh la tiru dan ikut cara Heliza Helmi ni berfashion yer..Sopan, menutup aurat dan class gitu!!Selamat mencuba!!

Thanks for reading..=)

5 comments:

Etong on 11 Julai 2011 10:56 PTG berkata...

yup. suka dengan fashion heliza, pakai tudung bukan alang-alang. :)

Arissha Sofea on 11 Julai 2011 11:11 PTG berkata...

tu lah..cantik kan...layak menjadi ikon remaja kini..=)

Scatty Kinki on 12 Julai 2011 12:47 PTG berkata...

suka sgt tgk dia..
make up atau x mmg nmpk cantik
nk gak try pakai cm dia pakai
tudung tuh tp cm susah je..
bergaya tp msih dlm kesopanan n menutup aurat...
:-)

Arissha Sofea on 12 Julai 2011 7:08 PTG berkata...

aah..betul tuh..nak jugak try pakai mcam dia tapi tak reti la..huhu..dia idola fashion saya..huhu..=)

Zulfikhri on 25 Oktober 2011 4:40 PTG berkata...

Dah follow blog you..please follow me too..
Premium Disposable Diapers Named TOUJOURS

Catat Ulasan

Klik kalau nak tengok

Catatan Popular

 

Pelawat

pink teddy

pink teddy

Terima Kasih dari : Arissha Sofea Story Teller