Welcome To Arissha Sofea Blog..Its Time For Story..

Halaman

Khamis, 23 Jun 2011

PM bergandingan Dengan deejay Radio One FM??


Perdana Menteri Datuk Seri Mohd Najib Tun Abdul Razak (duduk, kanan) ketika ke udara bersama deejay bertugas, Jane Ng (duduk, kiri) di Stesen Radio One FM di Petaling Jaya, pagi Khamis. Turut hadir anak lelaki beliau Norashman Mohd Najib (duduk, dua, kiri). - Foto BERNAMA

Assalamualaikum dan hye semua.... sekali pandang bila terlihat gambar ni di mstar, saya menyangkakan Datuk Seri Mohd Najib Tun Abdul Razak kini berubah angin menjadi deejay di radio. Rupanya beliau telah di temuramah oleh Stesen Radio One FM di Petaling Jaya Khamis lalu mengenai Polisi Biasiswa JPA setelah di akhir-akhir ini perkara ini mula berkumandang di Parlimen. Berikut merupakan beberapa isi penting dalam temu bual bersama beliau;

Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak berkata, kajian semula itu termasuk sama ada menawarkan biasiswa kepada pelajar cemerlang di peringkat kemasukan ke universiti atau menyediakan dermasiswa kepada pelajar Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) supaya mereka mengikuti kursus pra-universiti seperti Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia (STPM), matrikulasi atau A-Level.

"Kami akan mengusahakan satu polisi baru pada tahun depan," katanya ditemubual di Radio One FM di Seri Pentas di sini pagi Khamis."

wah, kini stesen radio pula menjadi medium kerajaan bersama rakyat, kalau dulu di tv dan radio sahaja, kini rakyat boleh dengar live temua bual bersama PM dari dalam kereta je, Berita lanjut bolehlah ke Polisi Biasiswa JPA Dikaji Semula Secara Menyeluruh Pada 2012 - Najib0 comments:

Catat Ulasan

Klik kalau nak tengok

Catatan Popular

 

Pelawat

pink teddy

pink teddy

Terima Kasih dari : Arissha Sofea Story Teller