Welcome To Arissha Sofea Blog..Its Time For Story..

Halaman

Khamis, 30 Jun 2011

Fida Dimalukan Dalam Bang Bang Boom!!


Assalamualaikum dan hye semua..dah lama tak update blog ni..Malam ni tiba-tiba je rasa nak tulis tentang perkara ini..Kalau sesiapa yang menonton cerita bang bang boom semalam mesti tahu apa cerita dan drama yang terjadi di sebalik peminangan dan pertunangan fida dengan pengacara melodi iaitu Azuan Azmi.

Cerita sikit la apa yang terjadi dalam episod semalam. Si Azuan Azmi ni bercadang nak kenakan fida dengan masuk meminang dan bertunang terus pada waktu kejadian. Yang tragis nya si Fida dah terima lamaran tersebut dan siap mengaku yang dirinya single lagi. Tiba-tiba semua itu PALSU dan GURAUAN semata-mata oleh krew bang bang boom.

(Fida)

                                                             (Ni lah Azuan Azmi)

Saya memang marah betul apabila mereka bergurau dengan cara macam tu. Kesian tengok muka fida time tu..Adakah soal melamar dengan mengikut adat dan dilakukan di hadapan orang tua serta ibu bapa boleh dianggap sebagai gurauan??? Dan isu ini memang menjadi hangat sehingga menimbulkan kemarahan terutamanya dikalangan peminat fida.

                                           (Peminat yang marah dengan episod kali ini)

                                             (Penjelasan oleh pihak Bang bang Boom)

**Gambar diambil dari woman blogspot**

Apalah kesudahan yang bakal berlaku??Ada ramai yang berkata tunggu sahaja episod bang bang boom minggu hadapan kerana ada kejutan besar yang bakal berlaku. Adakah mula-mula Azuan Azmi ni bergurau then tiba-tiba jadi acara meminang dan bertunang betul-betul??? ATAU fida marah dan mengamuk??? ATAU Azuan Azmi ni yang dimalukan balik..hurrmmm...apa-apa pun kita saksikan episod minggu depan dan kita tengok apa sebenarnya yang bakal berlaku..Kalau nak tahu kisah ini dengan lebih lanjut boleh KLIK SINI. Dan sesiapa yang terlepas episod semalam boleh la try tengok dekat TONTON..huhuhu..

Thanks for reading..=)




4 comments:

Tapak Kaki on 1 Julai 2011 7:02 PTG berkata...

nak melawak pun ada batasnya kan.. saja cari pasal la tu.

AnNa FaRHaNa on 12 Julai 2011 12:59 PG berkata...

iskh3..ni la org skarang..bnde2 mcmni mne la leh dibuat main..haishhh..xpaham btl..

Arissha Sofea on 12 Julai 2011 7:39 PTG berkata...

azwan tu kn bang balik oleh fida..huhu..pdn muka...i like..

workshop girl on 21 Julai 2011 5:17 PTG berkata...

noob kan durang

Catat Ulasan

Klik kalau nak tengok

Catatan Popular

 

Pelawat

pink teddy

pink teddy

Terima Kasih dari : Arissha Sofea Story Teller