Welcome To Arissha Sofea Blog..Its Time For Story..

Halaman

Isnin, 27 Jun 2011

Adakah Blog Arissha Sofea Di Hacked???


Assalamualaikum dan hye semua..Malam ni sedih sangat tau sebab kalau uolls perasan design blog ni dah lari..Tiba-tiba sidebar dia lari ke bawah dan menyebabkan ramai tertanya-tanya ke mana pergi butang follower??
Masalahnya dekat setting template dia okey jer..side bar pada kedudukan yang sama. Tapi bila view blog dia lari. Ada siapa-siapa boleh bantu saya tak untuk menyelesaikan masalah ini??Dah give up tak tahu nak buat macam mana lagi. Adakah blog saya ni telah di hacked??OMG!!!harap-harap tak lah..
Anyone can help me???Please i need a help...=(

p/s: Pada sesiapa yang nak follow blog ni, butang follower ada di bahagian bawah..Segala kesulitan amat lah dikesali..=(

Thanks for reading..=(








5 comments:

Nizam Ijam on 28 Jun 2011 12:27 PG berkata...

ada elok jer kat tepi tu...

”Kahwin Dengan Mayat”

Arissha Sofea on 28 Jun 2011 12:37 PG berkata...

pada paparan utama..

Tapak Kaki on 28 Jun 2011 12:04 PTG berkata...

ok je aku tengok belog ang ni..

salwaismail on 28 Jun 2011 1:58 PTG berkata...

blog mmg tak berapa betul kebelakangan ni.
#fist time singgah sini.

salwa buat GA. jom la singgah tengok.
:)
http://salwaismail.blogspot.com

Arissha Sofea on 30 Jun 2011 9:31 PTG berkata...

thanks salwa..blog still tak ok lagi ni..=(

Catat Ulasan

Klik kalau nak tengok

Catatan Popular

 

Pelawat

pink teddy

pink teddy

Terima Kasih dari : Arissha Sofea Story Teller