Welcome To Arissha Sofea Blog..Its Time For Story..

Halaman

Rabu, 15 Jun 2011

Dapatkan Camera Yang Gempak Dan Menarik!!



Assalamualaikum dan hye uolls. Kalau uolls nak tahu kebosanan melanda diriku sejak semalam lagi dan mula lah otak ini ligat bergerak dengan cuba memikirkan sesuatu yang boleh dibuat. Akhirnya laptop kesayangan dibuka dan dengan pantas jejari-jejari runcing ku menaip di halaman google. Dengan harapan agar dapat mencari sesuatu untuk memenuhkan masa terluang daripada terbuang begitu sahaja. Tiba-tiba terbukak satu blog yang menjual produk dan gadget menarik di alaf baru ini. Tatkala melihat apa yang dipersembahkan hatiku terus tertarik pada produk dan kamera yang dijual..Hahahaha..ada gaya novelis tak??? 

Okey berbalik kepada tajuk kita pada hari ni iaitu tentang kamera. Percayalah yang kamera-kamera tersebut memang cantik, smart, cun, comel, lawo sume la. Terus jatuh hati dan jatuh cinta pandang pertama lepas tu mula lah dok pasang impian dan angan-angan untuk memiliki satu daripada kamera-kamera berkenaan. Tapi kalau uolls semua usha nanti confirm rambang mata dan tak tahu nak pilih yang mana satu. Mula lah rasa nak dapatkan semua..Hehehe..Kepada semua peminat-peminat kamera boleh la tambah koleksi anda. Yang paling bestnya harganya pun berpatutan dan mampu dibeli oleh semua orang. Tapi yang leceh nya kamera-kamera ni semua pakai kodak. Macam kamera dulu-dulu. Walau macam mana pun, design dan rekaan corak-corak nya memang tip top dan marvellous..Kalau tak percaya boleh lah cuci mata dengan gambar-gambar di bawah.


(Beberapa kamera yang menarik hati ku)





(Holga K-200 yang menjadi pilihan ramai)

(Diana F+ Series)


(Chocolate camera pun ada)

(Comelnya camera pinky ni)



(Yang ni dia ada banyak lens yang boleh tukar2)

(Golden Half Camera)

(Holga 135 Tim)


(Instax Mini yang menjadi pujaan hati)



(First time tengok kamera bentuk lego)

         (Colourful camera)

(Fisheye white edition)

(Polaroid camera yang smart)

(Polaroid yang terus kuar gambar)

Ni semua kamera betul tau bukan kamera mainan. Sweet kan.. Ada banyak lagi design yang menarik dan cantik. Sekali tengok macam kamera mainan dan kamera zaman dulu-dulu. Memang old skewl..saya suka sangat..Okey lah kalau nak tahu lebih lanjut boleh KLIK SINI

Juz want to sharing to others..=)

Thanks for reading..=)







3 comments:

fiQ'Ra on 21 Jun 2011 3:22 PTG berkata...

siyes camera ni mmg best.. susah nk jumpa skg ni.. slalu DSLR je kita nmpak kan..

Nur Liyana on 21 Jun 2011 3:28 PTG berkata...

aah..banyak lagi yang best2..boleh tgk kat link tuh..=)

Tapak Kaki on 21 Jun 2011 5:11 PTG berkata...

macam kamera mainan je.. kalau dapat kat bebudak, confirm diorang main campak je.hehe

Catat Ulasan

Klik kalau nak tengok

Catatan Popular

 

Pelawat

pink teddy

pink teddy

Terima Kasih dari : Arissha Sofea Story Teller