Welcome To Arissha Sofea Blog..Its Time For Story..

Halaman

Ahad, 21 Ogos 2011

Artis Korea Dan Plastic Surgery!!


Assalamualaikum dan hye semua..Demam Korea dah melanda rumah saya baru-baru ni..Tahu tak uolls semua yang artis Korea ni ramai yang buat pembedahan plastik atau Plastic surgery..Kebanyakannya ialah artis wanita..Jom review gambar di bawah..

Goo Hye Sun atau Geum Jan Di (Heroin Boys Over Flower)


  (Before)

(After)

Ha Ji Won (KBS Actress)

Im Soo Jung (KBS Actress)


Seo In Yeoung (KBS Actress)


Miss Universe Korea 

Hrmm..patut la diorang ni cantik-cantik..rupa-rupanya hampir 90 peratus artis Korea ni melakukan pembedahan plastik di wajah mereka..Zaman sekarang ni macam-macam la kalau nak cantik..tapi walau macam mana pun kita yang beragama islam ni adalah dilarang untuk melakukannya..BERDOSA TAU!!! 

Thanks for reading..=)







6 comments:

N4D♥R4H on 21 Ogos 2011 6:53 PTG berkata...

jan dee x ubah mana pun..
soo jung laen sangat...
gamba dulu sedikit klasik

asyiqin nasir on 21 Ogos 2011 7:59 PTG berkata...

jan dee dulu2 pun cantik! heeee~

syasya on 22 Ogos 2011 10:53 PG berkata...

huhuhu mmg dorg byk buat kolegen...cantik didunia saje tu =)hehe

Najlaa 'Aqilah on 22 Ogos 2011 11:45 PTG berkata...

huhhhh. betul2. ramai gila.


moral of the story : bersyukurlah dengan apa yang kita ada ;)

Rojak Punya on 30 September 2011 11:36 PG berkata...

nampak makin buruk lepas plastik surgury

Tapak Kaki on 28 Oktober 2011 8:33 PTG berkata...

jangka masa pendek memang cantik, jangka masa panjang belom tentu lagi..

Catat Ulasan

Klik kalau nak tengok

Catatan Popular

 

Pelawat

pink teddy

pink teddy

Terima Kasih dari : Arissha Sofea Story Teller