Welcome To Arissha Sofea Blog..Its Time For Story..

Halaman

Selasa, 16 Ogos 2011

Alhamdulillah..Terima Kasih Nuffnang!!




Assalamualaikum dan hye uolls..selepas seminggu lebih blog ini dibiarkan bersawang bak kata Nizam Ijam akhirnya malam ni mood untuk berblogging muncul kembali..huhuhu..Ni semua gara-gara Nuffnang yang baik hati telah memberikan Buffered Earnings lagi untuk dijalankan di blog ini..Terima kasih banyak-banyak Nuffnang!!!

Untuk pengetahuan semua, berdasarkan pengalaman saya lah kan B.E ni muncul bukan lah ikut sangat berapa jumlah traffic yang masuk ke blog kita. Contoh yang berlaku adalah seperti di blog saya..Ni semua rezeki dan nasib masing-masing..

Kepada uolls semua, rajin-rajin la melawat blog ni yer..insyallah selepas ini saya akan selalu update blog..Untuk kempen B.E kali ini ialah Taylors University Bio Sciences & Pharmacy..Jadi kalau ternampak iklan ni keluar, rajin-rajin la klik yer...hehehe..

Akhir kata Selamat Malam dan Selamat Menjalani Ibadah Berpuasa!!

Thanks for reading..=)









11 comments:

pandangkedepan on 17 Ogos 2011 5:30 PTG berkata...

wah tahniah...selamat berpuasa...:P

Arissha Sofea on 17 Ogos 2011 6:45 PTG berkata...

terima kasih..selamat berbuka jugak..=)

RuSyDi on 17 Ogos 2011 11:03 PTG berkata...

congratz..moga murah rezeki lg;)

aleesya on 17 Ogos 2011 11:19 PTG berkata...

taniah kak ;)

KeTaM_BaTu on 17 Ogos 2011 11:27 PTG berkata...

wah.. besnye. tahniah yea.. harap leh dapat selalu.. ^^

Arissha Sofea on 17 Ogos 2011 11:36 PTG berkata...

aah..thanks semua..thanks nuffnang..=)

ILA HonEyBuNNy on 17 Ogos 2011 11:42 PTG berkata...

wah tahniah...

duit raya tu nuffy bagi..ehhehe

laskar pelangi on 18 Ogos 2011 12:40 PG berkata...

tahniah dear


(;

syasya on 18 Ogos 2011 4:16 PTG berkata...

yeay! tahniah awak! =)

amir aizat on 20 Ogos 2011 8:24 PG berkata...

tahniah!

Bro Framestone on 15 September 2011 7:24 PTG berkata...

wah bestnye dapat be... bro dah lama xdapat dah T-T

www.broframestone.com

Catat Ulasan

Klik kalau nak tengok

Catatan Popular

 

Pelawat

pink teddy

pink teddy

Terima Kasih dari : Arissha Sofea Story Teller