Welcome To Arissha Sofea Blog..Its Time For Story..

Halaman

Rabu, 20 Julai 2011

Buffered Earnings Pertama Dari Nuffnang!!



Hye semua..Malam ni baru lah saya tahu yang blog saya dapat Buffered Earnings dari Nuffnang. Padahal B.E ni dah dekat seminggu berjalan. Ish, rasa menyesal sangat-sangat sebab dalam minggu ni telah membiarkan blog bersawang tak update-update. Tak tahu pun yang kempen MCPM tu rupanya B.E!!Ye lah, saya pun masih baru dalam dunia blog ni dan banyak benda yang tak tahu lagi..Nuffnang pun tak bukak tu lah tak sedar yang kempen ni sedang berjalan!!Nak buat macam mana, jadikan ia sebagai pengajaran dan semangat untuk rajin update blog selalu. Hehehe..Kempen yang sedang berjalan ialah Toyota Vios Improvement Showroom Promo LB. Apa-apa pun syukur sangat-sangat dan terima kasih banyak-banyak kepada pihak nuffnang untuk B.E yang pertama ini..Ini ialah B.E pertama saya dalam tempoh sebulan dalam dunia blog ni..Alhamdulillah..

(Terima kasih nuffnang)


Thanks for reading..=)

12 comments:

Nizam Ijam on 21 Julai 2011 12:55 PG berkata...

tahniah2!!!! senang jer nak dapat..bukan susah mana pon..

asyiqin nasir on 21 Julai 2011 9:05 PG berkata...

huhu..nak jugak

Arissha Sofea on 21 Julai 2011 12:54 PTG berkata...

tu lah..padahal blog ni jarang di update..huhu..alhamdulillah..

cunndaa on 21 Julai 2011 1:47 PTG berkata...

tahniah arrisha...

Arissha Sofea on 21 Julai 2011 1:53 PTG berkata...

sama2 cunndaa..=)

ZouL on 21 Julai 2011 2:15 PTG berkata...

hehe..tahniah ye..

Arissha Sofea on 21 Julai 2011 2:53 PTG berkata...

terima kasih zoul..

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ on 21 Julai 2011 2:56 PTG berkata...

taniah2x.......best la dapat BE...BE kt blog sy da berakhir...ntah biler nak dapat ;-)

Tapak Kaki on 21 Julai 2011 4:14 PTG berkata...

rajin-rajin update ye.hehe.. harap menda ni buat ang lagi semangat berblogging.

Arissha Sofea on 21 Julai 2011 5:14 PTG berkata...

Tapak kaki: tu lah..dah la jrg upfate blog..ni lah namanya rezeki...=)

Oh!Lepak on 22 Julai 2011 12:03 PG berkata...

wah..tahniah2..entah ble nk merasa BE ni..:P

Arissha Sofea on 22 Julai 2011 12:20 PG berkata...

insyallah..ada rezeki nanti ada la..yg pntg jgn putus asa mnghntr ticket pada nuffnang dan edit survey tu...

Catat Ulasan

Klik kalau nak tengok

Catatan Popular

 

Pelawat

pink teddy

pink teddy

Terima Kasih dari : Arissha Sofea Story Teller