Welcome To Arissha Sofea Blog..Its Time For Story..

Halaman

Ahad, 9 Oktober 2011

Alhamdulillah..Dapat B.E Lagi!!



Assalamualaikum dan hye semua..lama betul tak jenguk blog yang saya sayangi ni..dah hampir dua bulan blog ni ditinggalkan tanpa sebarang update entry yang terbaru..ish3..malasnya..sepanjang blog ini ditinggalkan oleh saya tanpa pesan..hari ni bukak nuffnang tengok-tengok earning bertambah dan B.E pun masyukkk!!Sekali dapat dua B.E lagi..huahuahuahua..memang terharu sangat-sangat..Anyway thanks to pihak nuffnang sebab beri peluang kepada saya merasa B.E lagi..Cik Nuffnang memang baik hati..B.E yang sedang berjalan di blog saya sekarang ialah Prudential Are You Ready LB dan Nokia N9..Jangan lupa klik yer semua..

Thanks for reading..=)





8 comments:

SAYA BUKAN SAMDOL on 9 Oktober 2011 3:56 PTG berkata...

tahniah! =D

Arissha Sofea on 9 Oktober 2011 8:58 PTG berkata...

terima kasih..=)

ikatankasihku on 13 Oktober 2011 10:11 PG berkata...

tahniah !

singgah sini, salam kenal

sis92 on 13 Oktober 2011 8:55 PTG berkata...

congrate..sobsob bila nk incik nuffnang nk bagi sis :(

pandangkedepan on 16 Oktober 2011 1:09 PG berkata...

rezeki...alhamdulillah...:P

Tapak Kaki on 28 Oktober 2011 8:29 PTG berkata...

murah rezeki ang..

EYDA REINOKU on 21 November 2011 11:13 PTG berkata...

alhamdulillah murah rezeki..mcm mane nk dptkn B.E tu ye..bg la hint sikit..hihi
jalan jalan sini...(^_^)

Azekzk on 21 November 2011 11:47 PTG berkata...

Mcm mana nk dpt B.E? sharelh sikit..

Catat Ulasan

Klik kalau nak tengok

Catatan Popular

 

Pelawat

pink teddy

pink teddy

Terima Kasih dari : Arissha Sofea Story Teller